Over BeLeef

In beweging zijn, waar de één het als iets positiefs ervaart, kan de ander er behoorlijk mee worstelen. Want in beweging zijn, betekent dat dingen anders worden of misschien anders moeten. Niet omdat jij dat per se wil, maar ook omdat anderen het soms van je verwachten. Het maakt niet uit of je nu boerin bent, een baan buitenshuis hebt, of fulltime voor het gezin zorgt: als agri-vrouw herken je het vast. Want de branche is enorm in beweging, de regelgeving wordt strenger en uitgebreider en ook de maatschappij heeft overal een mening over. Het raakt je, het maakt je misschien boos of verdrietig. Maar diep van binnen besef je ook: eigenlijk moet ik hier wel wat mee. En eigenlijk wíl ik hier ook wat mee. De grote vraag is alleen: wát dan en misschien nog wel belangrijker: hoe dan? Waar vind ik die kracht en dat vertrouwen om oude gewoonten te doorbreken en nieuwe kansen te benutten, om in beweging te komen?

 

Stel nou eens dat je de tijd neemt om hier écht bij stil te staan, bij hoe de dingen gaan in je leven. Niet alleen binnen het bedrijf, maar ook binnen je gezin, familie en bovenal binnen jezelf. Stel, je gunt jezelf dat moment. Zijn er dan dingen die je anders zou willen doen? Wees eens eerlijk; maak je eigenlijk tijd voor de dingen die je écht belangrijk vindt? Leef jij het leven dat je diep in je hart zou willen leven? Eén ding is zeker: als je blijft doen wat je altijd al deed, dan krijg je wat je altijd al kreeg. Natuurlijk, het is spannend en onzeker, maar vooral leuk! Het brengt je op plekken waar je nog niet eerder bent geweest.

 

BeLeef 2019 helpt je die stap te zetten. Wij stellen je voor aan krachtige, inspirerende vrouwen die jou laten zien wat er allemaal mogelijk is als jij besluit om ervoor te gaan, om van iets dat onmogelijk leek een mogelijkheid, een kans te maken en deze te benutten. Of, zoals Oprah Winfrey het prachtig verwoord: ‘Je reis begint met de keuze om op te staan, eropuit te gaan en ten volle te leven’. En dat is precies wat jij gaat doen, wanneer je na BeLeef 2019 huiswaarts keert: je wéét wat je anders wilt doen en gaat er voor de volle 100% voor om dit te realiseren. Binnen jezelf, je gezin én het bedrijf.

slider_bg

Houd me op de hoogte!

Inspiratie

Krachtige vrouwen

Zij namen de beslissing om het over een andere boeg te gooien, om de stap te zetten en dingen anders te doen. Om niet langer in beperkingen, maar juist in kansen en mogelijkheden te denken. Op 13 juni inspireren ze jou met hun verhaal en dagen ze je uit om er zelf ook voor de volle 100% voor te gaan.

Siska Vanpeteghem

‘A flower does not think of competing with the flower next to it, it just blooms’

Esther Crombag

‘Blind vertrouwen is een kwestie van geven om het te ontvangen’

Marlies van Zeeland

‘Life begins from inside out’

Rianne van Zeeland

‘Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg’

Programmaoverzicht

Ochtend

09:00 – 10:00

Ontvangst

10:00 - 10:30

Een warm welkom – Door Mevrouw de Boer

10:30 – 11:45

Inspiratieverhaal 1: Kostbare tijd – Door Siska Vanpeteghem

11:45 – 12:15

Verhalen delen – Door Mevrouw de Boer

12:15 – 13:15

Lunchpauze

Middag

13:15 – 14:15

Workshop – Door Mevrouw de Boer

14:15 – 15:00

Inspiratieverhaal 2: Vertrouwen – Door Esther Crombag

15:00 – 15:30

Pauze

15:30 – 16:15

Ervaringen en doelen delen – Door Mevrouw de Boer

16:15 – 16:30

Afsluiting

16:30 – 17:30

Borrel